De Grote Samenspeeldag 2022

26 juni 2022
11:00 tot 17:00
Fort de Batterijen, Nieuwegein

De Speeltuinbende (een initiatief van Het Gehandicapte Kind) organiseert voor de tweede keer De Grote Samenspeeldag, en alle kinderen zijn welkom!
De Grote Samenspeeldag is het leukste festival voor kids met en zonder beperking. Ben jij 6 jaar of ouder? Houd je van avontuur, lol maken en samen spelen met andere stoere kids? Kom dan naar De Grote Samenspeeldag op zondag 26 juni! We hebben weer heel veel leuke activiteiten voor je in petto, er zijn gave optredens en voorstellingen waar je ook zelf aan mee kan doen en er is heel veel lekker eten. Maar het allerbelangrijkste op deze dag is toch wel: lekker samen spelen! Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart onder professionele begeleiding laten spelen. De Grote Samenspeeldag wordt één keer per jaar georganiseerd. Het aantal kaartjes is beperkt. Mis het niet!
Zet de datum alvast in je agenda. Speeltuinbendeleden krijgen als eerst de mogelijkheid om zich aan te melden. Ben je nog geen lid van de Speeltuinbende? Sluit je aan bij de bende via deze link en mis niks!

 

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.