De Mega Wandel Marathon

13 mei 2023
Locatie: Sportcentrum Papendal, Arnhem

In de prachtige omgeving rond Arnhem vindt jaarlijks de Mega Wandel Marathon plaats: het mooiste wandelfeest van Nederland! Samen gaan we zoveel mogelijk sponsorgeld inzamelen voor kinderen met een handicap.

Samen wandelen

Kinderen met een handicap kunnen veel te vaak niet meedoen met spelen, leren en sporten. Dit omdat speelplekken, klassen of sportverenigingen bij hen in de buurt niet toegankelijk zijn. Ze krijgen geen kans om vriendjes te maken. Hierdoor zijn ze vaak eenzaam. De handicap kunnen we niet wegnemen, de eenzaamheid wel. En dat gaan we doen! Met de Mega Wandel Marathon gaan we samen wandelen en geld inzamelen, om ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap wel kunnen meedoen met spelen, leren en sporten. Want meedoen is zoveel leuker. Samen kunnen we onze droom waar maken: geen kind zonder vriendjes. Wandel jij ook mee?

Een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind

De Mega Wandel Marathon is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Met de Mega Wandel Marathon kan en mag iedereen meewandelen en zo zamelen we geld in om projecten te steunen voor kinderen met een handicap.

Meer weten of inschrijven? Klik dan even hier.

 

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.