HOorcafé

01 maart 2024
14:00 tot 16:00
Locatie: Bibliotheek Stromarkt 18, Deventer

Een gehoorbeperking is een niet zichtbare beperking, waar de samenleving niet altijd rekening mee houdt. In het HOorcafé kunnen mensen met een gehoorbeperking (maar ook mantelzorgers en belangstellenden) elkaar ontmoeten en informatie en advies uitwisselen. Een schrijftolk zorgt ervoor dat iedereen mee kan lezen wat er wordt gezegd. Organisator Fooruit zorg voor koffie en thee.

Meer dan een beperking

Mensen met een gehoorbeperking zijn natuurlijk meer dan hun beperking en is er meer met elkaar te delen dan moeite, oplossingen en onmogelijkheden.
Voor het HOorcafé van 1 maart vraagt de organisatie alle gasten om na te denken over wat ze graag doen, waar ze blij van worden, van dromen of belangrijk vinden.
Iedereen mag iets meenemen en laten zien over hobby, werk, stokpaardje of vakantie. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de tijd verdeeld. Er is ruimte voor het uitwisselen van tips en tricks geven, hoe lukt het iedereen om te doen wat hij of zij leuk vindt?
Laptop en beamer zijn aanwezig dus dat levensgrote beeldhouwwerk hoeft niet mee naar de bieb, maar een digitale foto of een website kan worden getoond.

Aanmelden?

Aanmelden kan via e-mail: welkom@fooruit.nl of tel: 0570 64 17 95 (telefonisch bereikbaar op maandag en woensdag van 10.00 tot 16.00 uur).

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.