KPN Voetbalvriendendag

22 oktober 2023
10:00 tot 15:00
Locatie: KNVB Campus Zeist

Bij de KPN Voetbalvriendendag op zondag 22 oktober kun je weer een onvergetelijk voetbalspektakel verwachten. Ook tijdens deze derde editie is iedereen welkom op de KNVB Campus in Zeist, ongeacht beperking, ervaring en leeftijd. Een bijzondere locatie, want dat is dé trainingslocatie van het Nederlands elftal voor mannen en vrouwen.

De KNVB en Fonds Gehandicaptensport nemen opnieuw de organisatie op zich in samenwerking met 1% Fairshare partner KPN. Er staan op deze dag allemaal toffe voetbalactiviteiten op het programma.

Zo kun je een voetbaltraining op hét trainingsveld van Oranje krijgen. Wil jij graag scheidsrechter worden? Dan hebben we een gave clinic van een bekende scheidsrechter voor je! Daarnaast krijg je een rondleiding op de KNVB Campus en een uniek kijkje achter de schermen van de KNVB. Je kunt zelfs even in de spelersbus van Oranje kijken!

Verder kunnen de echte voetbalfans meedoen aan een voetbalquiz en kunnen de gamers een potje FIFA spelen in de KPN E_Room. Als kers op de taart vindt er een te gekke Q&A plaats met een bekende voetballer. Wie dat is? Dat blijft nog een verrassing!

Beleef deze unieke sportdag

Er is nog meer. Je kunt je laten schminken, van een stormbaan afgaan of een foto laten maken in de Photobooth. Daarnaast maak je tijdens de KPN Voetbalvriendendag ook nog kans op kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands elftal!

Goed om te weten: Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker meedoen met je G-voetbalteam!

Aanmelden kan via deze link

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.