Service langs de lijn Workshopcaroussel

04 april 2023
18:30 tot 21:30
Locatie: Adelaarshorst

Sporten is voor kinderen en volwassenen niet altijd een vanzelfsprekendheid. Voor verenigingen en hun bestuursleden, kaderleden, coaches en vrijwilligers is het soms moeilijk om sporters met een hulpvraag te begeleiden. Maar ook als er geen speciale hulpvraag is, valt er genoeg te leren bij onze Workshopcarrousel.
Iedereen Actief, Sportbedrijf Deventer en de gemeente Deventer willen kennis, kwaliteiten en samenwerking tussen verenigingen verbeteren. Daar hebben we immers allemaal voordeel bij!

Op 4 en 18 april nemen we u mee in een aantal workshops. Zij gaan onder andere over communicatie, algemene bewegingsvaardigheden, omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag en sportplezier.
Op elke avond kunt u aan twee workshops deelnemen (in totaal zijn er acht, op elke avond vier). Wel moet u zich even aanmelden, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Enne… vol = vol.
Iedereen die is geïnteresseerd in de onderwerpen is van harte welkom, ook meerdere mensen van één organisatie of vereniging. Want juist het delen van kennis is het doel van de Workshopcarrousel.

Meer weten of aanmelden?

Meer informatie (over alle workshops) vindt u via de deze link. Aanmelden kan daar ook.

Onderwerpen Workshops 4 april

– Omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag
– Storytelling
– Algemene bewegingsvaardigheden
– Branding

Het beloven boeiende, interessante, maar ook gezellige avonden te worden op een wel heel sportieve, inspirerende Deventer locatie! U bent van harte welkom!
Iedereen Actief organiseert deze workshops in samenwerking met Sportbedrijf Deventer en de gemeente Deventer.

 

Partners

© 2023 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.