Special Friends Sportdag

10 juni 2023
10:30 tot 15:30
Locatie: Fanny Blankers Koen Stadion, Hengelo

Een jaar na Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022 vindt de Special Friends Sportdag plaats. Op zaterdag 10 juni 2023 wordt het FBK-Stadion omgetoverd. Een dag waarin sporters met een beperking welkom zijn om kennis te maken met meer dan 15 takken van sport. Ook als je nog niet bij een vereniging zit ben je van harte welkom. Leeftijd speelt geen rol. Naast sporten en sportkennismaking is er ook voldoende ruimte voor de deelnemers om te relaxen, te genieten van entertainment.

Op het voorplein van het FBK-Stadion wordt een infomarkt georganiseerd waar Twentse sportaanbieders zich kunnen presenteren. Ook worden er meerdere sporttoernooien georganiseerd, van voetbal tot unified tennis. Op een aantal decentrale locaties in Twente worden eveneens sportwedstrijden georganiseerd. De dag wordt feestelijk geopend, nóg feestelijker afgesloten met rasartiest Ronny Ruysdael en uiteraard is er voor iedere deelnemer na afloop een medaille. Deelnemen aan deze eerste editie is gratis.

Meer weten?

Wil je meer weten over het programma of je aanmelden? Dat kan op deze website.

 

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.