Uniek wandelen

20 juli 2023
12:00 tot 16:00
Locatie: Nijmegen

Op deze speciale unieke wandeling is iedereen welkom! Net als vorige edities is dit een gratis groepswandeling, in een mooie en afwisselende omgeving van de Vierdaagsefeesten. Wandelen is gezond, geeft plezier en vergroot de eigenwaarde, en daarom betrekken we een diversiteit aan mensen bij dit fenomeen zodat – naast het sportieve element – ook de ontmoeting tussen doelgroepen centraal staat. De afstand bedraagt ongeveer 9 km. Halverwege is er een feestelijke pauze bij Festival op ’t Eiland, we sluiten af met een feestelijke, niet al te drukke, route door het centrum van Nijmegen.

Startlocatie

De startlocatie is dit jaar het stationsplein van NS, de hoofdsponsor van deze unieke wandeling. We eindigen in stijl op een feestlocatie nabij het NS station. De start en finish zijn dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. We genereren met deze bijzondere wandeling aandacht voor inclusie. Uniek Wandelen is een activiteit waar mensen met en zonder beperking samen een positieve ervaring delen. We wandelen samen met o.a. scholieren en werkbegeleiders: dit inclusieve karakter maakt de wandeling een ontmoeting om nooit te vergeten.

Inschrijven

De deelname is gratis. Het is wel nodig om je vooraf in te schrijven via deze link. Vanaf 12.00 uur beginnen we met het overhandigen van de speciale Uniek Wandelen-t-shirts, vanaf 13.00 uur begint de wandeling.

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.