Auke van Dijk: van sporter naar vrijwilliger

Hij voetbalde bij SV Comschate’33, fietste bij WVS de Zwaluwen en nu is hij als vrijwilliger inzetbaar op verschillende activiteiten bij de Deventer Sportploeg en Iedereen Actief. Lekker bezig Auke!

Als Auke van Dijk niet meer kan voetballen vanwege zijn slechte enkels stapt hij over op wielrennen. Met beide sporten is hij een aantal keren mee geweest naar de Special Olympics. Met zijn grapjes en plagerijtjes is hij een graag geziene deelnemer bij de Deventer Sportploeg.

(Vrijwilligers)werk

Toch gaat hij dit jaar niet mee naar Twente als sporter. Hij werkt in de schoonmaak bij KonnecteD, (partner van Iedereen Actief). Dat doet hij met heel veel plezier, maar de werktijden zorgen ervoor dat hij niet meer naar de trainingen kan. Dat is jammer, maar geen nood: Auke is altijd te porren om ergens te komen helpen! Hij gaat vrolijk aan de slag bij de (opbouw van de) Sportcarrousel, verleent hand- en spandiensten bij de zwemlessen en steekt de handen uit de mouwen bij andere activiteiten. Geweldig om te zien dan de sporters van de Deventer Sportploeg zich steeds meer ontwikkelen en een belangrijke bijdrage leveren aan een inclusieve samenleving!

 

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.