Multisportdag voor mensen met een visuele beperking

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert Gehandicaptensport Nederland in samenwerking met SportService Zwolle en Windesheim Zwolle weer een Multisportdag voor mensen met een visuele beperking. Het is altijd dé dag om sporten uit te proberen en een passende vereniging te vinden.

Ontdek en doe mee!

Het belooft een dag vol sport en plezier te worden. De sporten waarmee kennis gemaakt kan worden zijn een mix van zowel teamsporten als individuele sporten en handicap specifieke sporten en reguliere sporten. Onder andere skiën, skateboarden, kickboksen, showdown en blindenvoetbal komen aan bod. Mocht je na afloop één van de sporten graag willen uitoefenen, helpen we je met het vinden van een passende vereniging in de buurt.

Zichtbaar Sportief

Met de Multisportdagen kunnen mensen met een visuele beperking kennis maken met verschillende sporten. Daarnaast ontstaat meer bewustwording bij sportverenigingen wat sporten met een visuele beperking inhoudt en welke (kleine) aanpassingen soms nodig zijn om mensen met een visuele beperking in hun behoefte om te sporten te ondersteunen.

De Multisportdagen zijn onderdeel van het project Zichtbaar Sportief. Zichtbaar Sportief is een samenwerkingsverband tussen partijen uit de sport (Gehandicaptensport Nederland, NOC*NSF en Kenniscentrum Sport) en partijen uit de woon- en zorgsector met specifieke expertise (Koninklijke Visio, Bartimeus en de Oogvereniging). De gezamenlijke uitdaging is om de sportparticipatie onder mensen met een visuele handicap te verhogen en belemmeringen uit de weg te nemen.

Interesse? Schrijf je in!

Inschrijven kan via deze link. Het is ook mogelijk je telefonisch aan te melden via het nummer: 030 30 77 890. Iedereen vanaf 7 jaar is welkom en deelname is helemaal gratis!

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.