Op het Sport-, beweeg- en cultuurplein komt alles samen. Ontmoeten, sporten, bewegen, cultuur, bewustwording, informatie, kennismaken en uitproberen.

Sportief, informatief en creatief plein

Op dit sportieve en creatieve plein kan iedereen die dat wil een aantal activiteiten uitproberen, maar ook kennis maken met de wereld van mensen met en zonder een beperking. De Sportcarrousel staat er, zodat iedereen verschillende sporten kan uitproberen. Met enige regelmaat kunt u er ook kennis maken met culturele activiteiten.
De Iedereen Actief-on-tour-bus is aanwezig. De bus is voor iedereen toegankelijk en is de uitvalsbasis om informatie te delen en in de omgeving met een team toegankelijkheidsambassadeurs de toegankelijkheid te testen.
Wilt u meer informatie over een sport, een culturele activiteit of toegankelijkheid? De mensen in de bus kunnen u helpen.

Verbindingen

Op het Sport-, beweeg- en cultuurplein leggen we duurzame verbindingen tussen aanbieders (professionals en vrijwilligers) en deelnemer. Mensen met en zonder beperking zijn de ambassadeurs die iedereen met een afstand tot sport, bewegen en cultuuractiviteiten te inspireren en te motiveren om mee te doen.

 

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.