Door alle kennis en expertise die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd over toegankelijkheid in de breedste zin van het woord zijn we breder gaan kijken dan alleen kinderen en volwassenen met een verstandelijk beperking. Want wij vinden dat in onze samenleving iedereen mee moet kunnen doen! Daarom is Iedereen Actief ontstaan, een onderdeel van de Stichting Deventer Sportploeg.

Iedereen Actief is het programma dat aangepast sporten, cultuuractiviteiten en toegankelijkheid onder de aandacht brengt in Deventer en omgeving. Onder het motto ‘Ontdek en doe mee!’ legt Iedereen Actief duurzame verbindingen tussen aanbieders (professionals en vrijwilligers) en gebruikers (deelnemers, sporters en organisaties).

De afgelopen jaren heeft Iedereen Actief bewezen dat dat kan, maar dat het wel hier en daar vraagt om wat extra inspanningen.

 

Wat is er nodig?

Om het Iedereen Actief-programma de komende jaren voort te zetten is veel geld nodig. Daarom zijn we op zoek naar maatschappelijk betrokken ondernemers, bedrijven en fondsen die zich – bij voorkeur voor langere tijd – aan deze bijzondere deelnemers willen verbinden.

Word partner van Iedereen Actief!

Deelnemen aan de maatschappij is goed voor je. Ook als je een beperking, een chronische ziekte of een kwetsbare positie hebt. Maar voor de deelnemers, en soms ook voor verenigingen, zitten er nogal wat haken en ogen aan. Iedereen Actief helpt en zorgt voor een inclusief programma en verbetering van de toegankelijkheid.

Met uw bijdrage kan Iedereen Actief:

 • Verenigingen helpen bij het bieden van een inclusief aanbod.
 • Inclusief deelnemen aan sport, bewegen en cultuur promoten en onder de aandacht brengen.
 • Helpen bij het kiezen van de juiste activiteit.
 • Sporters ondersteunen op hun weg naar deelname aan toernooien.
 • Ondersteunen bij het toegankelijker maken van accommodaties
 • Nieuwe mogelijkheden ontwikkelen op het gebied van inclusief deelnemen aan activiteiten.

Er is al 0 euro gedoneerd

van de benodigde € 45.000

Maatschappelijk betrokken partner worden?

Word een maatschappelijk betrokken partner en vergroot uw bedrijfsimpact met “Iedereen Actief”

Wilt u uw bedrijfsnaam in de schijnwerpers zetten, uw maatschappelijke betrokkenheid tonen en tegelijkertijd een positieve impact hebben op de gemeenschap? Overweeg dan om partner te worden van “Iedereen Actief”.

Waarom Partner Worden?

 • De maatschappelijke impact: uw steun bevordert sport- spel- en cultuurkansen voor mensen met een beperking in Deventer en omgeving, waarmee u uw bedrijf als inclusief en sociaal verantwoord profileert.
 • Zichtbaarheid: als partner prijkt uw bedrijfslogo op de tour bus en websites van “Iedereen Actief,” en “Stichting Deventer Sportploeg” waardoor uw betrokkenheid opvalt bij klanten en de samenleving.
 • Netwerkkansen: Ontvang een exclusieve uitnodiging voor een VIP-tour naar de Special Olympics Nationale Spelen 2024, een geweldige kans om waardevolle connecties te leggen.
 • Co-branding: gebruik de logo’s van “Iedereen Actief” en of “Stichting Deventer Sportploeg” in uw communicatie voor positieve publiciteit en klantenwaardering.
 • Sociale verantwoordelijkheid: toon dat uw bedrijf geeft om inclusiviteit en welzijn, wat klanten en werknemers aanspreekt.

Iedereen Actief programma’s die vallen onder de Stichting Deventer Sportploeg zijn:

 1. Special Olympics Deventer Sportploeg: ondersteun sporters met een verstandelijke beperking die Deventer vertegenwoordigen op nationale evenementen.
 2. De Sportcarrousel: bereik scholen en werkplekken met een mobiele sportcarrousel die sport uitproberen en lokale sportverenigingen promoot.
 3. Iedereen Actief Tour bus: een ontmoetingsplek en toegankelijkheidstestlocatie voor iedereen, met en zonder beperkingen.
 4. Sport-, Beweeg- en Cultuurplein: brengt mensen samen en laat ze diverse activiteiten ervaren.
 5. Toegankelijkheid met de Landelijke Ongehinderd app: waarborg fysieke, sociale en digitale toegankelijkheid voor iedereen.

We kijken ernaar uit om samen te werken aan een inclusievere toekomst.

Partner worden?

Door partner te worden kunt u niet alleen bijdragen aan een waardevol maatschappelijk doel, maar ook de zichtbaarheid en reputatie van uw bedrijf vergroten. Samen kunnen we bouwen aan een inclusievere samenleving waar iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan sport en cultuur.

Neem vandaag nog de stap om uw bedrijf te verbinden aan onze inspirerende initiatieven om samen het verschil te maken.

Voor meer informatie over hoe u partner kunt worden, vul het contactformulier in en we nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Eenmalige donatie is natuurlijk ook mogelijk via ons rekeningnummer NL94RABO0142819514 Stichting Deventer Sportploeg onder vermelding van Programma Iedereen Actief. Iedereen Actief programma’s zijn onderdeel van de Stichting Deventer Sportploeg.  KVK nummer 08168531

Partners

© 2023 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.