Scootmobieltraining bij Humanitas

Een scootmobiel rijden doe je niet zomaar. Helaas gebeuren er nogal eens ongelukken mee en dat kan zelfs een ervaren bestuurder overkomen. Daarom organiseert de gemeente Deventer met enige regelmaat een scootmobieltraining. De eerstvolgende wordt gehouden op donderdag 2 juni bij Humanitas.

Tijdens de training oefenen de deelnemers vaardigheden met hun eigen scootmobiel. Ook worden nieuwe verkeersregels en -borden besproken. Daarom is de training niet alleen voor beginnende bestuurders geschikt, maar zeker ook voor bestuurders die al de nodige ervaring hebben. Het is immers voor elke scootmobielrijder belangrijk om de het eigen voertuig én de regels goed onder de knie te hebben.

Samenwerking

De gemeente Deventer biedt de training aan, en doet dit samen met een instructeur van Veilig Verkeer Nederland, een ergotherapeut van een ergotherapeut van Ergotherapie Nederland, stichting Fooruit en Scootmobielvereniging de Stokvisrijders. Iedereen is er dus in buitengewoon goede en ervaren handen.

Donderdag 2 juni

Op donderdag 2 juni is elke scootmobielbestuurder welkom bij Humanitas (Radboudlaan 1, 7415 VA Deventer) van 10.00 tot 12.00 uur (de zaal is open vanaf 09.30 uur).

Meer weten of aanmelden?

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met stichting Fooruit.
Dat kan per Email: via welkom@fooruit.nl of
Telefoon: 0570 64 17 95 (op maandag en woensdag van 10.00 – 16.00 uur. Belt u buiten deze tijden, spreek dan het antwoordapparaat in, dan wordt u teruggebeld)

Wilt u meedoen? Meld u dan aan voor 25 mei, het aantal plaatsen is beperkt.
Dat kan per via het aanmeldformulier www.fooruit.nl/aanmelden-scootmobiel
of via het telefoonnummer dat hierboven staat.

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.