Afscheid wethouder Liesbeth Grijsen

Op 12 juli 2023 is Liesbeth Grijsen geïnstalleerd als gedeputeerde van de Provinciale Staten van Overijssel. Dat doet ze namens de BBB. In haar portefeuille zit Wonen, Ruimtelijke Ordening en Participatie. Deze nieuwe functie betekent wel dat ze afscheid heeft genomen als wethouder van Deventer. Dat deed ze tijdens een gezellige afscheidsreceptie op dinsdag 18 juli in Lettele.

Liesbeth is al jaren met veel plezier ambassadeur en supporter van de Deventer Sportploeg. En daarom verbond ze de Deventer Sportploeg aan haar afscheidscadeau. Iedereen die haar iets wilde geven bij haar afscheid kon een donatie doen via een speciale doneerpagina. ‘Sinds 2014 mag ik mee naar de Special Olympics’, vertelt ze. ‘Ik heb veel bewondering voor het lef en het doorzettingsvermogen van de sporters. Net als voor de inzet en warmte van alle vrijwilligers. Ik voel me er thuis en heb er van genoten. Ik hoop dat jullie zo doorgaan en weet dat daar altijd nog wel geld voor nodig is. Daarom vond ik dit een mooi cadeau voor mijn afscheid als wethouder.’

Erelid

Samen met mascotte Ben Actief, een aantal sporters en werkgroep- en bestuursleden van de Deventer Sportploeg zetten we Liesbeth op haar afscheidsreceptie in het zonnetje. Met een leuke foto van de hele ploeg, voor op haar bureau in het provinciehuis en natuurlijk met het – heel zeldzame – speldje dat haar erelid maakt!

Gezellig en ongedwongen

‘Het was een superleuke middag’, lacht Liesbeth. ‘Gezellig en ongedwongen. Heel fijn om heel veel mensen zo nog even te kunnen spreken. Ik heb er erg van genoten. En ik ben ook superblij met mijn keuze om een bijdrage te vragen voor de Deventer Sportploeg. Zo komt het echt op een goede plek terecht.’

Trots

Wij – van de Deventer Sportploeg – zijn natuurlijk ook heel blij met dit geweldige cadeau van onze ambassadeur en gaan het prachtige bedrag gebruiken voor de editie van de Special Olympics van 2024. We zijn heel trots dat Liesbeth heeft aangegeven ook vanuit het provinciehuis ambassadeur te willen blijven van de Deventer Sportploeg.


En… Liesbeth zou Liesbeth niet zijn als ze net nog even van de gelegenheid gebruikt maakte om een aantal gasten te vertellen over de Deventer Sportploeg.

Mochten er nog mensen zijn die willen doneren, dan kan dat nog steeds via deze link.

Meer foto’s vindt u op Facebook

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.