Gezellige Buitenspeeldag bij de Driehoek

In het kader van de landelijke buitenspeeldag van Jantje Beton organiseerden het JOGG Deventer en Iedereen Actief een spetterende buitenspeeldag bij Speeltuin de Driehoek. Zo’n 75 kinderen hebben genoten van het mooie weer, de fijne speelmogelijkheden en een lekker ijsje.

Recente onderzoeken van Jantje Beton wijzen uit dat kinderen steeds minder buitenspelen. Eén op de zes zelfs nooit. Omdat ze geen tijd hebben. Omdat er geen veilige speelplek is. Omdat ze vooral binnen zitten, achter schermen. Er zijn 300.000 kinderen in ons land die nooit buitenspelen. Terwijl heel veel kinderen aangeven dat ze wel graag buiten wíllen spelen.

Dansen en spelen

Woensdagmiddag 14 juni waren alle kinderen van Deventer welkom om heerlijk buiten te spelen bij Speeltuin de Driehoek. Daar was ook het Sport-, beweeg- en cultuurplein van Iedereen Actief. Dansen dansen onder leiding van Donna Daflaar en samen met mascotte Ben Actief. Allerlei sporten uitproberen onder de enthousiaste begeleiding van de vrijwilligers; kortom het was een topmiddag op het altijd gastvrije terrein van Speeltuinvereniging de Driehoek.

Meer foto’s vindt u op Facebook.

 

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.