Het Sport-, beweeg- en cultuurplein komt naar je toe deze zomer!

Op dit sportieve en creatieve plein kan iedereen die dat wil een aantal activiteiten uitproberen, maar ook kennis maken met de wereld van mensen met en zonder een beperking. De Sportcarrousel staat er, zodat iedereen verschillende sporten kan uitproberen. Met enige regelmaat kun je er ook kennis maken met culturele activiteiten. Vier woensdagmiddagen is het plein te vinden in verschillende wijken in Deventer.

‘We sluiten aan bij het TeamNL Kids programma’, vertelt Kees van Hoof (Iedereen Actief). ‘Dat is door het NOC*NSF ontwikkeld rondom de Olympische Spelen. Het programma inspireert kinderen van 4 t/m 12 jaar met de kracht van sport, om zelf in beweging te komen In een jaar waarin de Special Olympics, de Olympische Spelen én de Paralympische Spelen plaatsvinden is dat natuurlijk een mooie kapstok! We hebben een sportief Olympisch programma, met een quiz, mascotte Ben Actief is aanwezig en iedereen kan lekker meedoen, ook oudere kinderen en volwassenen!’

Verbinden en ontmoeten

Op het Sport-, beweeg- en cultuurplein komt alles samen. Ontmoeten, sporten, bewegen, cultuur, bewustwording, informatie, kennismaken en uitproberen.
Natuurlijk is ook de Iedereen Actief-on-tour-bus aanwezig. De bus is voor iedereen toegankelijk en is de uitvalsbasis om informatie te delen. De mensen in de bus kunnen je helpen als je meer wilt weten over de activiteiten van Iedereen Actief.

Kom ook meedoen!

Woensdag 26 juni Park Weezenlanden, woensdag 3 juli bij het Cruyffcourt Park Rivierenwijk, woensdag 10 juli Stadsstrand Meadow en woensdag 17 juli Voetbalkooi Leonard Springerlaan. Van 14.00-17.00 uur is iedereen welkom. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis!

 

 

 

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.