Het Sport- en beweegplein komt naar Raalte!

Op dinsdagmiddag 22 februari staat het Sport- en beweegplein bij Tijenraan in Raalte. Hier komt alles samen. Ontmoeten, sporten, bewegen, bewustwording, informatie, kennismaken en uitproberen. Voor iedereen met en zonder beperking. Na een lange  periode van Coronamaatregelen mag het plein eindelijk weer open. En dat gaat gebeuren in de voorjaarsvakantie. Op deze middag kan iedereen op dit sportieve plein allerlei sporten uitproberen.

Iedereen kan meedoen

Verschillende verenigingen uit Raalte laten zien wat ze in huis hebben als het gaat om inclusief  sporten. Je vindt er onder andere badminton, rolstoelsport, voetbal en judo. En… je kunt er een Vitual Realitybril uitproberen! De buurtsportcoaches van Sportbedrijf Raalte zijn aanwezig voor alle vragen op het gebied van sport en bewegen en aanbod dat er is. Het programma bevat sporten als badminton, rolstoelsport, voetbal, judo, de Vitual Reality bril uitproberen en je kunt informatie krijgen over het lokale sportaanbod.

Kom voor een leuke middag naar het plein, ontdek en doe mee!

Van 12.00 tot 15.30 uur is iedereen van harte welkom. De toegang is gratis. Op het plein staat de Sportcarrousel van Iedereen Actief, waarin iedereen allerlei sporten en beweegactiviteiten kan uitproberen die een aanbod hebben voor aangepast sporten.
De middag wordt georganiseerd door het Sportbedrijf Raalte in samenwerking met Iedereen Actief.

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.