Mooie Avond4Daagse voor Deventer Sportploeg

Met vier nieuwe routes ziet de 78e Avond4daagse er in 2024 heel anders uit dan de afgelopen jaren. De routes leiden de wandelaars door mooie natuurgebieden rondom Deventer. Ook de traditionele ‘laatste avond’ door de binnenstad en langs het stadhuis is dit jaar anders: vanwege de opbouw van de Deventer kermis wijkt de organisatie uit naar Keizerslanden. Zo’n 35 wandelaars van de Deventer Sportploeg (Samen Wandelen) lopen mee en op de laatste avond zijn er dat nog veel meer! Zelfs uit Zutphen haken een paar wandelaars gezellig aan!

Zoals elk jaar hebben Antoinette Buitenhuis en Jucetta Klasema de coördinatie voor de sporters op zich genomen. Zij zorgen voor de inschrijving, het uitdelen van de medailles en lopen altijd mee met de groep. Dat doen ze ook voor het Samen Wandelen van de Klup: elke zes weken wordt er lekker gewandeld. De eerste avond verloopt niet helemaal droog, de tweede avond zijn de regenjassen heel hard nodig (maar dat mag de pret niet drukken), de derde en de vierde avond zijn gelukkig wel droog.

Gezonde tussendoortjes

In de pauzes zorgen vrijwilligers van De Klup Deventer en de Deventer Sportploeg voor gezonde tussendoortjes, zodat de wandelaars fris en fit verder kunnen. Met dank aan Yvonne, Bianca, Lia en Monique! De laatste avond eindigt op het sportveld in Keizerslanden, met blije en trotse gezichten. Volgend jaar zijn ze er vast weer bij!

Meer foto’s vindt u op Facebook

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.