Nieuwsblad Stedendriehoek: al bijna vijftig jaar een begrip in de regio

Elke week rollen er ruim 154.000 exemplaren van Nieuwsblad Stedendriehoek van de persen en bij evenzoveel huishoudens in de brievenbus. Het blad heeft drie edities: een voor Apeldoorn, één voor Zutphen en één voor Deventer. Met nieuws en wetenswaardigheden uit de regio en in Apeldoorn en Deventer ook de officiële nieuwspagina’s van de gemeente.

Naast het uitgeven van het gratis nieuwsblad zijn er meer uitgaven. Zoals Oranjekranten met het WK en EK voetbal, de Kermiskrant, en diverse specials. Denk dan bijvoorbeeld aan de special voor Open Monumentendag, een losse Bruidsuitgave, MKB-Ondernemersspecials en speciale uitgaven voor festivals. Die leveren – als losse bijlage bij de reguliere krant – extra attentie voor de evenementen. Ook magazines voor diverse sportclubs in de regio maken deel uit van het assortiment. Bovendien organiseert de Stedendriehoek lezersacties: Dance Party’s, toegangskaarten voor grote evenementen, speciale reizen en diverse actuele items.

Iedereen Actief in de Stedendriehoek

De oplettende lezer heeft het ongetwijfeld gemerkt: met enige regelmaat vindt u deze mooie Iedereen Actief pagina’s in de Stedendriehoek. Want ook de Stedendriehoek is partner van de Deventer Sportploeg. Media-adviseur John Herbrink: ‘We zijn als Stedendriehoek graag maatschappelijk betrokken, dat vinden we belangrijk. In Deventer is de Deventer Sportploeg dan een prachtig initiatief om te ondersteunen. In onze krant kunnen we ze zo mooi laten zien.’ Sport zit de eigenaren van de uitgeverij in de genen. De moeder van directeur Frank Boekema is Ans Schut, zij won goud op de 3000 meter schaatsen bij de Olympische Spelen in 1968 en ook zijn broer is actief in de sportwereld. ‘Ze vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen sporten; ook als je een beperking hebt of om een andere reden niet zo makkelijk kunt meedoen. We zien dat daarvoor vaak nog te weinig faciliteiten zijn en het is goed dat daar aandacht voor is en aan wordt gewerkt.’

Ondertekening

Tijdens de Koningspelen ondertekenen een aantal partners de officiële overeenkomst met de Deventer Sportploeg. Zij krijgen daar een mooi inkijkje in het werk van de Deventer Sportploeg. Frank en John zijn beiden aanwezig. ‘Fijn om daar te zijn. We hebben een goed beeld gekregen van wat er gebeurt en het was heel leuk om de betrokkenheid te zien van veel enthousiaste jonge mensen. Iedereen moet kansen krijgen om mee te doen in de maatschappij, daar zijn we van bij de Stedendriehoek!’

 

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.