Passie en energie bij Sucesfactor.nu

Succesfactor.nu haalt het maximale uit online marketing voor bedrijven met een resultaat-gedreven aanpak. Bovendien biedt het bedrijf trainingen om zelf aan de slag te kunnen met verschillende online marketing kanalen. Sinds 2022 is Succesfactor.nu officieel partner van de Deventer Sportploeg.

‘Passie en energie zijn onze drijfveren.’ Dat zegt de website bij ‘Over ons’. Laten die twee woorden nu ook op het lijf geschreven zijn van de mensen achter de Deventer Sportploeg! De coaches, de vrijwilligers, de werkgroep en natuurlijk de bijzondere sporters zelf! De combinatie met de Deventer Sportploeg is dus heel logisch. Elke week staan immers passievolle en bevlogen coaches langs de lijn, op de baan, in de zaal of liggen in het zwembad. Zij krijgen energie van deze groep sporters en de sporters genieten met volle teugen van wat ze doen. Het is gezond, maar vooral ook heel goed voor hun eigenwaarde!

Netwerk uitbreiden

Succesfactor.nu directeur Olav Wolters legt uit waarom zijn bedrijf sinds 2022 partner is. ‘Ik ken de wereld van mensen met een verstandelijke beperking een beetje. Mijn vriendin werkt in het speciaal onderwijs en deze groep spreekt me aan. Toen Nick (medeoprichter en -directeur) en ik dan ook in contact kwamen met voorzitter Kees van Hoof, besloten we al snel partner te worden. Het gaat goed met ons bedrijf, dan is het toch mooi dat je ook iets voor de maatschappij kunt betekenen? Ik ben mee geweest naar de openingsceremonie van de Special Olympics in juni, wat een indrukwekkend feest! En wat geweldig om de sporters daar zo zien te genieten. Dat maakt het echt de moeite waard. Ik kijk er naar uit om de stichting niet alleen financieel te ondersteunen, maar ook daadwerkelijk te kunnen helpen met onze kennis en zo het online netwerk van de stichting uit te breiden en te verbeteren.’

 

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.