Prachtig resultaat inline skaters

Met twee gouden, twee zilveren en twee bronzen plakken komen vier inline-skaters van Sportief-Oost.nl maandag 26 juni terug van de Special Olympic World Game in Berlijn. Met een vette hoofdrol voor coach Caren Daggenvoorde die ‘haar’ sporters van begin tot eind heeft begeleid, gesteund en gecoacht. Met dit prachtige resultaat.

Djim Pieters, Sterre Preuter, Ewald van Bussel en Inez Dioncre vertrokken twee weken geleden op maandag 12 juni naar Duitsland voor twee sportieve en intensieve weken. Eerst een paar dagen kennis maken in Duitsland en daarna op naar het de Olympische zomerspelen voor atleten met een verstandelijk beperking. Een grote fanclub van ouders en familie reisde mee om de sporters aan te moedigen!

Intensief

En intensief was het, met maar af en toe een vrije dag. Met veel zon, maar ook dagen dat de regen met bakken uit de hemel viel. Met veel leuke activiteiten, waaronder een spetterende openingsceremonie en buurten bij andere Nederlandse sporters. En natuurlijk met alle wedstrijden. Djim verraste vriend en vijand met twee gouden medailles én een bronzen. Zilver was er voor Ewald en Inez en brons voor Sterre. Wat een topprestaties op dit internationale toneel.

Topcoach

Coach Caren Dagenvoorde is trots. ‘Twee weken van huis, allemaal nieuwe indrukken, heel veel spannende momenten, maar ze hebben het geweldig gedaan!’, is haar eerste conclusie. En dat geldt natuurlijk ook voor Caren zelf: wat een topcoach!

Meer foto’s en verhalen volgen ongetwijfeld nog!

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.