Scoor voor de Deventer Sportploeg!

Scoor voor je club is een nieuwe, makkelijke manier om te sparen voor de Deventer Sportploeg en de sporters op een heel makkelijke manier te ondersteunen. Download de app Dappre, koppel de Deventer Sportploeg en sparen maar!

Scoor voor je Club is een beweging die alle ‘clubs’, maatschappelijke organisaties, sportverenigingen en goede doelen, voorziet van een instrument op basis waarvan zij zelf de regie kunnen nemen, AVG-proof kunnen communiceren en zichzelf structureel kunnen financieren.

Digitale Clubkaart

De Deventer Sportploeg heeft een eigen, Digitale Clubkaart. Download de app Dappre, in de App-store, Play-store of via deze link. Koppel de Deventer Sportploeg en je bankrekening en het sparen kan beginnen!

Hoe het werkt

Steeds meer ondernemers en winkels doen mee met Scoor voor je club. Als je bij een van deze winkels aankopen doet en betaalt met je bankpas, telefoon of horloge komt er een percentage van je aankoop in je spaarpot. De helft daarvan gaat meteen naar de Deventer Sportploeg, de andere helft komt in je persoonlijk spaarpot. Die kun je ook doneren aan de Deventer Sportploeg, maar je kunt er ook mee sparen voor de contributie van je club (als die meedoet). Hoe dat werkt kun je vinden in de Veelgestelde Vragen (FAQ).
Je hoeft de Digitale Clubkaart niet te laten zien als je iets koopt, alles gaat automatisch. Het systeem ziet dat je iets aangeschaft hebt bij een partner van Scoor voor je Club. Je krijgt een melding en ziet wat je gescoord hebt onder het knopje ‘transacties’ bij je Digitale Clubkaart(en).
In de Dappre app zie je twee spaarpotten: je Club Spaarpot en je Persoonlijke Spaarpot. Het bedrag in de Club Spaarpot wordt maandelijks automatisch overgemaakt aan je favoriete club(s). Na een maand komt deze dus op € 0 te staan. Het bedrag in je Persoonlijke Spaarpot blijft daar staan totdat jij daar een bestemming aan geeft.

Meedoen?

Daar worden wij bij de Deventer Sportploeg natuurlijk heel blij van! Want als heel veel mensen de Deventer Sportploeg als ‘hun’ club aanmerken, sparen wij voor deelname aan de Special Olympics. Deelname aan dit geweldige toernooi met heel veel sporters uit Deventer met een verstandelijk beperking kost een flink bedrag. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!
Heb je de Dappre app al gedownload? Dan kun je via deze link meteen de Clubkaart van de Deventer Sportploeg in de app zetten.

Meer weten?

Wij zijn heel blij met Scoor voor je club. Maar we kunnen ons voorstellen dat je meer informatie wilt. Bij Veelgestelde vragen (FAQ) vind je antwoord op veel vragen. En bij Over ons vind je meer informatie over de organisatie!

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.