Speel mee met de Vriendenloterij voor de Deventer Sportploeg!

De Vriendenloterij is een loterij die een deel van de opbrengst schenkt aan goede doelen.
De Deventer Sportploeg is één van deze goede doelen. Als deelnemers aangeven dat ze hun deel van het lot aan de Deventer Sportploeg willen geven, dan gaat 40% naar de Deventer Sportploeg. Dat is elke maand toch een mooi extraatje waar we mooie dingen mee kunnen doen.

Geef je niet zelf een goed doel aan, dan gaat het geld in de algemene pot en wordt door de Vriendenloterij verdeeld over de grote goede doelen.

Speel je al mee en heb je niet zelf een doel uitgezocht?

Dan kun je je lot(en) heel makkelijk omzetten. Bel met de klantenservice (het kan niet online!): 088 020 10 20 en geef door dat jouw goede doel de Deventer Sportploeg is. Als ze vragen naar een nummer dan is dat: 20630. Vanaf dat moment gaat 40% van jouw lot(en) naar de Deventer Sportploeg.

Speel je nog niet mee, maar wil je dat wel doen voor de Deventer Sportploeg?

Via deze link kun je je meteen aanmelden en de keuze maken voor de Deventer Sportploeg.

Als je meespeelt ontvang je ook de VIP-Kaart van de Vriendenloterij. Daarmee kun je gratis naar een groot aantal musea en krijg je tot 50% korting bij theaters, bioscopen, dierenparken en kastelen in heel Nederland.

 

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.