Sporters Deventer Sportploeg collecteren voor Het Gehandicapte Kind

Voor het zevende achtereenvolgende jaar doen sporters met een beperking uit Deventer mee met de collecte voor Het Gehandicapte Kind in de week van 13 t/m 19 november. De komende week kunt u ze op verschillende locaties in de stad tegenkomen! Zo laten de sporters zien dat ze zelf ook iets kunnen doen voor andere kinderen met een beperking!Voor het zevende achtereenvolgende jaar doen sporters met een beperking uit Deventer mee met de collecte voor Het Gehandicapte Kind in de week van 13 t/m 19 november. De komende week kunt u ze op verschillende locaties in de stad tegenkomen! Zo laten de sporters zien dat ze zelf ook iets kunnen doen voor andere kinderen met een beperking!

Opbrengst

De opbrengst van de collecte is in eerste instantie bedoeld voor Het Gehandicapte Kind. Maar… verenigingen en clubs die helpen collecteren mogen de helft van het bedrag dat ze ophalen zelf houden en inzetten. ‘Dit jaar willen we drie verenigingen helpen’, vertelt voorzitter Kees van Hoof. ‘WSW de Zwaluwen wil graag twee tandems aanschaffen, AB Salland wil badminton toegankelijk maken voor iedereen en daarom clinics organiseren en onze inline skaters van Sportief Oost gaan volgend jaar naar de World Games en hebben daar een flink bedrag voor nodig. Met deze collecte hopen we daarvoor het eerste geld op te halen!’

Geen geld op zak? Betalen met de telefoon kan ook.

Geen geld op zak, of liever sowieso contactloos betalen? Bij de meeste collectanten kunt – via een QR-code – ook met uw telefoon doneren!

Digitale collectebus

Natuurlijk is er ook een digitale collectebus! Die collectebus is aangemaakt op naam van de Sportcarrousel en is te vinden onder deze link of de QR-code!

Dus komt u de komende week geen collectant tegen? Doneer dan via de digitale collectebus.
Via de pagina kun je zelfs een tikkie sturen naar mensen in je netwerk die mogelijk een bijdrage willen leveren. We hopen natuurlijk op een mooie bijdrage, die we kunnen gebruiken de drie mooie doelen!

Helpt u mee?

Hoe meer mensen op de hoogte zijn van onze actie, hoe beter natuurlijk. Daarom vragen we iedereen die onze sporters een warm hart toedraagt, de collectebus te delen in zijn of haar netwerk, op de website of social media van de verenigingen en via de mail of Whats app! Enne… zelf doneren is natuurlijk helemaal geweldig! Namens al ons sporters: hartelijk dank!

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.