Sporters Deventer Sportploeg collecteren voor Het Gehandicapte Kind

Voor het zesde achtereenvolgende jaar doen sporters met een beperking uit Deventer mee met de collecte voor Het Gehandicapte Kind in de week van 15 t/m 20 november. Vanwege Corona zetten we ook dit jaar in op de digitale collectebus. Dan kan iedereen die geen collectant tegenkomt of aan de deur krijgt toch op een heel makkelijke (en veilige) manier doneren.

Opbrengst

De opbrengst van de collecte is in eerste instantie bedoeld voor Het Gehandicapte Kind. Maar… verenigingen en clubs die helpen collecteren mogen de helft van het bedrag dat ze ophalen zelf houden en inzetten. Omdat – als alles doorgaat – de Deventer Sportploeg volgend jaar in juni met heel veel sporters naar de Special Olympics wil gaan, wordt het geld daarvoor in gezet. ‘In 2020 konden de Special Olympics vanwege Corona niet doorgaan. We hopen natuurlijk heel erg dat ze nu in juni wel veilig kunnen plaatsvinden, in Twente. De sporters verheugen zich er enorm op en zijn, voor zover dat kan met alle maatregelen, al volop aan het trainen’, vertelt Kees van Hoof, voorzitter van de Deventer Sportploeg.

twee collectanten een in een elektrische rolstoel

Digitale collectebus

twee collectanten met 2 driewielers, op elke driewieler is een collectebus gemonteerd

‘We gaan op een aantal plekken wel fysiek collecteren’, legt Kees uit. ‘Zo gaan de wielrenners van WSW De Zwaluwen de wijk in tijdens hun trainingsuur. En kom je ons tegen in de binnenstad. Overal met een collectebus op anderhalve meter afstand. Want Corona beperkt ook dit jaar de mogelijkheden. Daarom is het ook heel belangrijk dat mensen ons helpen via de digitale collectebus!’ Die collectebus is aangemaakt op naam van voorzitter Kees van Hoof en is te vinden onder deze link. Via de pagina kun je zelfs een tikkie sturen naar mensen in je netwerk die mogelijk een bijdrage willen leveren. We hopen natuurlijk op een mooie bijdrage, die we kunnen gebruiken voor deelname aan de Special Olympics.

Geen geld op zak? Betalen met de telefoon kan ook.

Komt u de komende week een collectant tegen? Er wordt op veilige afstand gecollecteerd. Geen geld op zak, of liever sowieso contactloos betalen? Bij de meeste collectanten kunt – via een QR-code – ook met uw telefoon doneren!

Helpt u mee?

Hoe meer mensen op de hoogte zijn van onze actie, hoe beter natuurlijk. Daarom vragen we iedereen die onze sporters een warm hart toedraagt, de collectebus te delen in zijn of haar netwerk, op de website of social media van de verenigingen en via de mail of Whats app! Enne… zelf doneren is natuurlijk helemaal geweldig!
Namens al ons sporters: hartelijk dank!

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.