Theater Onbeperkt speelt: ZELLUF DOEN!!

Of je nou een beperking hebt of niet, 12 jaar oud bent of 88 (of iets er tussenin); bij Theater Onbeperkt ben je altijd welkom. Ongeacht je culturele achtergrond, genderidentiteit, afkomst of wat dan ook. Dat leidt tot heel bijzondere voorstellingen. Want elk jaar maakt de groep minimaal één voorstelling over een thema dat te maken heeft met de vooroordelen die de maatschappij heeft over mensen. Daarmee vormen niet alleen de spelers een mening over de thematiek van de voorstelling, ook het publiek wordt aan het denken gezet.

De afgelopen jaren was het door Corona niet altijd mogelijk om voorstellingen te geven en ook de repetities hebben regelmatig te lijden gehad onder het virus. In 2023 was er weer een voorstelling in de schouwburg en dit jaar zijn er in elk geval drie voorstelling in het tweede weekend van mei!

Zelluf doen!

In de voorstelling Zelluf doen! onderzoeken de spelers de drang naar zelfstandigheid. Hoe zelfstandig ben je? Ben je eigenlijk zelfstandiger dan dat de mensen om je heen denken? En is dat stiekem misschien soms ook wel heel erg fijn als er iets voor je wordt opgelost?
Spelenderwijs onderzoeken ze de voor- en nadelen van zelfstandigheid en maken ze van al deze scenes en liedjes een vrolijke montagevoorstelling.

Voorstellingen

Vrijdag 12 en zaterdag 13 mei treedt de groep op in het Titus Brandsmahuis (aanvang 19.30 uur). Reserveren is daar niet nodig; voor deze voorstelling wordt een vrije gift gevraagd.
Dinsdag 16 mei vindt de voorstelling plaats in de Deventer Schouwburg. Kaarten voor deze voostelling kosten € 5 per stuk en kunt u reserveren op de site van de Deventer Schouwburg.

Partners

© 2024 Stichting Deventer Sportploeg | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VIADesign | Technische realisatie Sieronline B.V.